Activiteit

 

easyRepair.be repareert TV, hifi, fototoestellen, camera’s, Pro- camera’s en Broadcast, beamers/ projectoren, dvd-spelers, broodovens, microgolf, klein witgoed, Steps, hooverboards, segways, omvormers zonnepanelen, enz.

Jaarlijks worden meer dan 27.000 herstellingen binnen en buiten waarborg verwerkt door 18 medewerkers, en dit aantal stijgt.

Onze hoofdactiviteit gaat uit naar de herstellingen zelf. Hierin zijn we sterk gespecialiseerd met goed opgeleide techniekers en vooral jarenlange ervaring. 

Om een hoge en betaalbare kwaliteit te bereiken is hiervoor ook de nodige uitrusting aanwezig:

  • Meer dan 20 ingerichte labo’s, elk ingericht voor herstelling van specifieke producten
  • SMD en BGA-soldeer apparatuur
  • Ingerichte labo’s voor herstelling en afregeling van High Tech foto apparatuur en lenzen
  • Beamerman.be: Specialisatie voor projector / beamer herstellingen en onderhoud in ons labo en ter plaatse in scholen en bedrijven
  • Inrichting voor revisie van batterijen voor “motorized vehicles”
  • 1600m² aan werkplaats, burelen en magazijnen

 

BGA

 

Naast het uitvoeren van herstellingen verzorgt easyRepair.be voor een aantal merken de volledige logistieke behandeling van credit/ omruil lowcost en DOA toestellen.

Uiteraard hebben wij ook een volledige logistiek, klantenreceptie, eigen transport en afhaalservice, persoonlijke internet track and trace, online registratie, informatie per e-mail ed als ondersteuning voor onze klanten en leveranciers.

Het enthousiaste team van easyRepair.be stelt alles in het werk om u snel terug te laten genieten van uw toestel. Al jaar en dag kunnen we rekenen op gedreven en gepassioneerde collega’s en zij hebben er dan ook voor gezorgd dat easyRepair.be groeide tot de premium partner die we tegenwoordig zijn.

We hopen dan ook van u snel te mogen verwelkomen!

Contact